Denim dress


Som alla vet kommer denna från festival-kläderna hos H&M och även 25% av intäkterna går till HIV-organisationer, och jag vill ha den!!!! den kommer dock ut i maj..

Förövrigt så dyker det upp en ruta så fort man går in på bloggen, det är pga att vi har en twitter sak på sidan, men tryck bara ner den tills det är fixat!


for me, it's you



Next ---------- dans!

EN/favorit



Jag är verkligen inte mycket för färgen rosa men denna fanns det definitivt en plats för i min garderob. Forever21. /Matilda.

plugg

Har en massa plugg, lite av det är roligare än det andra men somsagt, plugg. Med det så blir det uppdatering ikväll runt sju-åtta eller liknande. musik.

Maxi dresses


1H&M 2ellos 3Monki 4ellos

För er brudar som vågar gå runt i maxi klänningar, tveka inte..GÖR DET! här är fyra snabba, två goa och två lite ful fina. KÖR PÅ NU TILL SOMMAREN!

........................

Eftersom jag inte har något att skriva så tänkte jag att det kanske blir något sånt där, ''tipsa-om-kläder-blabla'' inlägg..får se om något dyker upp snart! *wink wink!*


18:35

ojojoj, vad tiden går fort! vi hörs snart, ska gå en runda med min vän nora!

Aprilhimlen



Måndag, sega måndagar som visserligen är väldigt korta för mig, Men somvanligt har jag huvudvärk och ingen har slutat än så det är bara att vänta och vänta tills klockan slår tre och jag åker tillbaks till skolan för att möta upp Nathalie. Nu funderar jag på att gå och platta till mitt extremt lockiga hår eller så blir det bara en bulle rätt på huvudet, jobbigt val..haha. hur som haver, något måste jag göra nu, ha det fint tills vi hörs igen!


Multicultural rally.


Original Video - More videos at TinyPic

I fredags då skolan samlades i idrottshallen för ett multicultural rally! hahah fina "svenskar" mina vänner var.


Wonderfuuuuuuuuuul!



Ojojoj, vilken bra helg jag har haft det känns i hela kroppen. Har blivit en hel del cyklande, dansande och skrattande, ni anar inte hur härligt det har varit! Dvs. ursäkten till den otroligt dåliga uppdateringen är att jag har varit busy busy busy! Nu ska jag göra något jag inte har gjort på hela helgen, ta det lugnt!

we are offfffff






She acts like summer and walks like rain



Ahhhhhh,  torsdags kväll och jag är på bra humör! har inget som helst vettigt att skriva, det brukar jag dock inte ha så ofta, specielt inte nu när det är sol ute och jag inte är hemma för det mesta. Men dels kan jag ju iallafall tipsa om det här ful fina (kan bli riktigt fint med bara en slapp tröja och ett par stuprör!) halsbandet från Nelly. 

MATILDAAAA!

ja vi for ta och legga upp ett inlagg om hur vi bor i helgen, jag har ju den gamla videon ockso;)vorat hus i sverige och det jag bor i nu ar ju so otroligt olika! iaf,simtavlingen idag gick jatte bra! men det var svinkallt! det bloste och det regnade i utomhus poolen och jag trodde jag skulle do. so idag blir det kass uppdatering, nu ska jag dushca i kokhett vatten! love you!

AMANDA!!!!!!!!!!!!!!!!



AMANDA, MITT FAVORIT ISTE. SKICKA TILL MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mobilkamera



Haha, så galet ful. Varken jag eller min vän Sandra förstår oss på det där med att ta kort i speglen, så en helt vanlig musik lektion drog jag fram min kassa mobil kamera och tog ett kort, ja ni ser väl hur lyckat det blev!

Jag hade iallafall en galet härlig dans lektion idag! Och imorgon blir det en runda på stan för att hitta presenter..sånt är jag verkligen inte bra på! förlåt för tråkig uppdatering idag, men bättre än inget! Vi hörs imorgon kära ni.. wait. Jag funderar också på att skapa en ny kategori om kläder eller vad man ska säga, haha. Fick ett tips ganska längesen att en tjej ville att jag skulle hitta billiga och bra kläder som är snygga (eller vad man ska säga?) tex från gina. Låter det lite bra?;) Nu ropar köket på mig!! (WOOW, vilken långt och ointressant inlägg!)

onsdag (avklarad!!) 21 april 2010



Haha, ja Amanda vad tycker du om ett inlägg som ''hur vi bor''? jag är lat med sånt, men klart det går att fixa!! super att det är onsdag och den jobbigaste skoldagen är avklarad, likaså ett helvetes prov som gick neråt. Nu ska jag dra på mig mina dans kläder och springa(okej, åka) till dansen. Senare hörs vi, ja!

My gate to neverland


Har fått en större säng, och mycket att grubbla över. Imorgon har jag simtävling mot revalerna, Monterey High school. och det ska regna.. men annars, är allt perfekt!/amanda

I pledge of allegience to the flag of the united states of america


/Amanda.

acessorized shoulders.


sooorry

massa plugg idag dvs. ingen uppdatering, amanda hoppas du har det bättre, haha. saknar dig, godnatt allesammans!

Sleeping to dream



Godnatt med en bild från i fredags och en fin låt<--- att somna till!

guuuult


Fan har inget vettigt att skriva om förutom att jag har haft en jäkla bra eftermiddag med min närmsta vän Nathalie, vi har gjort allt från att fika till skratta till cykla. Nu ska jag försöka fixa massa saker på min kära jobbiga data. På tal om gult (?) mitt nagelack är så fult att jag gillar det, grymt coolt. Jag är på toppen humör så nu ska jag sprida min glädje till någon själ. tjohej leverpastej!

TheBeach


Californien har legat i sol hela helgen, och jag har ingen lust alls att gå till skolan. men men.
Det är dags att lägga huvudet på kudden och nana, i min nya större säng! :)

OWL


Min "foster" mamma bjöd på en shopping runda idag. Jag kom hem med 3 klädesplagg och detta halsbandet. I LOVE !/Amanda

4



Funderar, tror jag ska klicka hem någon av dessa, jag tror det blir den första. 
NU(!!) låter sängen riktigt bra efter en lång och dryg dag. Godnatt!

söndags kväll

15:08 till 20:16 har jag hunnit äta en mars glass, varit ute och gått i nästan en timma och nu pratar jag med min syster! somsagt inte så mycket vettigt. Nu ska jag käka sen hoppa in i duschen! Sooo long


best of you



helvete vad trött och sliten jag är idag, det är nästan storm ute och det är söndag...........TRÅKIGT!

loooove



En härlig gammal bild, just nu sitter jag med mina två vänner Nora och Johanna och fyfan vad jag behövde detta. Har varit deppig en stor del av dagen men nu är det lite bättre. Hääärligt, hoppas ni har det bra!

16:59



En snabb bild från imorse innan jag åkte till skolan, hur kul är det att se på sånna här från en skala 0-12? haha 0.
Dålig dag idag, slutade med att jag fick blodsockerfall och va tvungen att springa ner till Maxi för att köpa gifflar! haha, ja äntligen är det ju fredag, jag hoppas att ni ska göra något riktigt kul själv ska jag åka och äta hos mammas syster osv. Nu bjuds det på lite härlig fredags musik, och en stor fet kram till er alla. En vecka avklarad från skolan, nu är det bara hm... några kvar sen sommarlooov!  sooo long!

Dear Matilda Albertina


Just nu ligger jag nerbäddad i sängen. I veckan har jag haft en simtävling, jag kom in i första plats i 100 ft I.M :), imorgon har vi en till. Och jag har en känsla att min tränare har skrivit upp mig för att simma väldigt många länger i både krål och bröst. men jag mår bra Bobbo. har inte haft mycket tid till att bara vara. ring i helgen. love you!

världens bästa



Jag måste nog ha världens bästa syster. Jag gick in på min twitter (väldigt längesen jag va inne på den!) läste igenom min systers twittrar(?) och plötsligt såg jag detta. Med hela mitt hjärta tycker jag Amanda är den finaste som finns, på alla sätt. Vi har våra dagar då vi bråkar, men i slutändan fan vad jag älskar dej Amanda. Även om du är så långt borta från mig, känns det ändå som att du är här..okej, jag ska inte ljuga det gör det inte alltid, Men ibland vissa stunder. Och du amanda? emaila mig, nuuuu!

vill ha



Det är något med röda skor..varje gång jag ser ett par blir jag kär.


oooooo



Trött trött och tröttare! Nu ska jag plugga en jävla massa innan min dans.....

godnatt



Bjuder på en mysig kvälls låt och en härligt bild på mig och min äsch finns inte ord för att förklara vad hon är för mig!


tagggaadd

Lyssnar på bra musik, kollar ut genom fönstret nu är jag riktigt sugen på att gå ut och springa! Vi hörs senare efter att ha sprungit duschat och allt det skitet!


härligt!

Det måste vara vädret för jag är på bra humör 24/7! Eftermiddagen spenderades på stan i den kokheta solen med Nathalie. Vi båda va översakade hur varmt det va svettades som grisar men gillade läget lite för mycket! Nu har jag kollat på hemmafruarna i Hollywood (vad heter det?) för ungefär första gången. Snart blir det medium. Jag hoppas att ni har haft en så jäkla bra dag i solen och hoppas vädret håller i sig! Sleep tight.


''....



Jag gick in i mitt rum och såg min gamla hatt, jag tänkte för mig själv ''varför använder jag aldrig den?'' så nu kommer den användas flitigt till både vår och sommar! Solen lyser och det är riktigt varmt ute, hade tänkt dra ut i solen lite och få så mö vitaminer av solen som möjligt. JAG SÅG EN SPINDEL, NU ÄR JAG INNE! so long!

Plugg


Hela dagen har jag pluggat,och hela dagen är snart över. Regnet öser ner i kalifornien. och jag är så himla sömnig. nu ska jag plugga igen.ugh. /amanda

ohjävlar





Härligare än vad jag har haft det idag är svårt att ha! Att sitta i solen och skratta, prata och äta är så jäkla bra! nu ska jag ut och gå eller springa (i detta underbara vädret!) beroende på min mage (jag åt nyss den där halva pizzan). Vi hörs kanske ikväll:)

soooool

Solen är ute, jordgubbar ligger i min mage, och nu snart ska jag dansa! sedan blir det en liten tur till stan med Nathalie för att äta glass och sitta i solen. Nu måste jag börja röra på mig och göra iordning mig! ha en toppen dag! /matilda


Lovely.


Matilda,jag älskar och saknar dig. i Veckan har jag simmat,pluggat,pluggat. så min bloggning blev sämre de sista dagarna. Plus, mina prov blev inställda. ugh! hoppas du hade en underbar födelsedag. jag tänkte på dig hela tiden.

lördag



Idag är jag tvungen att vara hemma hela dagen, med det har jag legat i min säng och kollat klart på alla oc säsonger, igen. Nu bär det av till affären och hemmakväll, sedan ännu mer säng liggandes. Mitt huvud gör ont som vanligt och min kropp är som död. Hur mår ni idag?

4 härliga bilder från dagen!






Åh, det va längesedan jag har haft en såhär bra dag! Allt har varit perfekt, solen har varit framme värmen likaså mina vänner är så jävla bra och ja allt har bara varit skit bra! Nu ska jag mysa ner mig i min säng och kolla på oc! Hoppas dagen imorgon blir lika bra, om inte bättre! Och hoppas ni har haft en jätte bra dag i solen!:D

Collide


Solen skiner, det blåser och himlen är blå. ganska härligt. Dock har jag huvudvärk och är jätte trött, funderar på vad som händer för min del idag jag tror det blir en sväng till stan för lunch med Nora, vi hörs la senare!

+2



Turen va ganska mycket på min sida idag på den hemska ginautförsäljningen en jeans väst och ett par otroligt sköna och snygga jeans rikare!

bra start på födelsedagen



Åhh, vilken bra start på min födelsedag jag har haft, först kaos på ginautförsäljningen sedan en jäkla massa thai med med Ebba och Nathalie, nu ska jag ta en powernap så jag är pigg till resten av dagen!

Pebble Beach


Efter skolan hemtade Emanuel oss och vi akte till Pebble beach dar vi spenderade eftermiddagen. Den sista halvtimman satt jag och tjatade om tidvatten, men nogra fo folk var fortfarande ute po klipporna so vi stannade. so nar vi beslot oss for att oka hem. Fick vi ta av oss skorna och vada in till stranden i vattnet do stenarna hade blivit slukna av havet. mamma, oroa dig inte det loter mer dramatiskt en det var, det var mest komiskt. en toppen dag!:)


wednesday


myrorna



Dålig bild, men väskan i sig är ganska ful fin för 75 kr va den iallafall värd det!

Onsdag 7 mars 2010



En halv traslig bild på det jag gick runt idag, det funkar iallafall! Fick hem en väska för 75 kr ( bättre bild kommer) och en födelsedags present av min väldigt underbara vän Nora. Riktigt lyckad dag har det varit, fika ute för ungefär den första gången lite för länge satt vi nog där och en massa gående i affärer och vädret va på topp! Nu ska jag laga mat sedan slänger jag in ett inlägg om jag får för Nora haha tills dess ha det bra!

seeya!



en snabb ful bild innan jag drar till stan, vi hörs sen med en hel outfit bild så det blir lite variatoner!(?)

You don't know what you have til its gone.


Så jag har längtat. Och idag gav en lärare en 100 grammare till mig. För hon hade varigt i Sverige. jag dog !


Stripigt.



matilda



Matilda, Sverige. Galet konstig tjej som verkligen inte bryr sig vad människor tycker om henne, både dåligt och bra? Faller inte för grupptryck och tror inte på sånna som säger att dom alltid kommer finnas där för en och sen skiter i det. Hm.. jag har svårt att lita på människor, älskar att skratta åt allt och ingenting. Hatar att behöva sitta still. Går inte efter modet, jag är en sån som hellre klär sig i det man tycker är snyggt än att gå runt i något man inte tycker är snyggt bara för det är sä(e?)songens mode. Gillar den känslan man får när man har skrattat i minuter och inte kan andas. Mina bästa minnen jag har är de mästa från USA. Allt från att vakna upp och höra fåglarna kvittra till att somna i rummet som jag hade tusen planscher av min största idol just då. Jag har ingen så kallad bästa vän, men min närmaste vän är min syster. Enda sedan vi flyttade hem från usa har jag insett att Sverige inte är något för mig, tar varje dag som den kommer och väntar tills det blir USA eller något annat härligt land för mig! Jag är både lik och olik min syster. Vi båda är grymt barnsliga ibland, båda är fullständigt självständiga och jag tror att vi båda har blivit mycket mognare, modigare och mindre rädda för livet efter vi kom hem från USA. Som läget är nu, är jag beredd för allt som kommer komma och jag går efter den bästa inställningen som finns 
take no shit!

finns det något mer jag borde berätta Amanda?


++

Jag ligger i min säng och lipar, fyfan vad oc är bra! Vi hörs snart!

Amanda, California.

Det har varit många nyfikna som har missat bakrgrunden av våran blogg. Jag, Amanda. är 17 år och går på Highschool I Norra Kalifornien, USA. Jag bor hoss våra gamla grannar i ett fint område precis vid skolan, vilket är perfekt. 2006 flyttade hela familjen hit, vi levde en drömm. Då vi var tvugna att flytta tilbaka till Sverige, våran pappa är militär och ni vet hur det kan vara, kunde jag inte släppa mitt liv på andra sidan jorden. Så efter ett år i Sverige, flyttade jag tilbaka till USA för att spendera ett sista år,for now. Jag älskar Sverige. Men världens olika kulturer lockar mig, så i framtiden planerar jag att befinna mig mycket längre än ett stenkast från Sverige.



matilda, tell your story :)


En favorit





Jag kände att en av mina absolut favorit klänningar behövde få lite uppmärksamhet.
Detaljerna på klänningen är det som gör den...perfekt!

sjätteapriltvåtusentio


The O.C



Något fint på morgonen skadar ingen, nu ska jag göra iordning mig!/M

In the city of angels.



Once again, drömmer jag mig bort. ♥A

Pretty Wild


Lägger nerbeddad i sängen och kollar på min nya favvo reality show. Pretty wild, då du följer en familj med 3 rebellous, scandalous and infamous modell systrar som är på väg till kändis titeln. ♥A

Gammal och nytt


En gammal bild, en ny favorit låt och en matilda som har huvudvärk och är sugen på en smoothie har ni här!

Jag lovar med hela mitt hjärta att det kommer bli roligare uppdateringar och så vidare, men för tillfället har jag bara tagit det lugnt idag pga. min huvudvärk och förkyldning (OCH DET ÄCKLIGA VÄDRET!) men nu lovar jag mig själv, min syster och er att det kommer bli bättre! Med det vi hörs imorgon nu ska jag hjälpa min syster genom att kolla efter klänningar, vi får se hur detta går!

URSÄKTA.

URSÄKTA för den dåliga uppdateringen, jag lovar att jag slänger in ett inlägg senare nu ska jag ner och kolla på film..mitt huvud håller på att döda mig! fortsätt ha en fin dag!

Last September. Southern California



Prom 2010



vit chiffong klänning, forever 21. köppt 2008.

Det är vår, och imorgon börjar vi 4th quarter. Vilket betyder att PROM är om en månad.. jag behöver en klänning !! jag skulle älska att ha en Svensk klänning då ingen kommer ha en likadan. Så Matilda, kan inte du leta runt lite, internet och allt :), du kan kolla på amerikanska hemsidor också. Prom klänningar kan vara alltifrån enkla klänningar som den åvan, till klänningar liknande de man har på studenbalen i sverige.

The lovely bones






If I had but an hour of love, If that be all that is given me, An hour of love upon this earth,
I would give my love to thee.

love



Nät, spets och svart svart svart


105 kr


köppt förra veckan, forever21.

It's not good when it's bad. But it's not bad when it's GOOD.


Lördag, och jag är hemma med mark och kollar på College basket, turnering. Igår gick vi på bio och han se hela 3 filmer! för i USA visar man biljetten innan man går in i själva byggnaden, där det sedan finns massa biosalonger. so vi smet in i Hot tub time machine, She's out of my league, och The last song, igen! :) loved them!

där rör dom på fötterna svänger på höfterna




Jag är mer än trött så nu ska jag borsta mina tänder och sånt skit sedan blir det en film, vi hörs imorgon sov gott!

200kr



Från gina, ja gina lyckas ändå ganska ofta! Nu ska jag snart ut och njuta av vädret lite mer med min vän Elin, men först mat!

FINALLY!



nu drar jag och möter upp domma två brudarna! SOLEN SKINER OCH JAG ÄR PÅ TOPPEN HUMÖR!

The last song





Äntligen! nu har jag sett den, och den var otroligt bra! jag tror hela biosalongen vände sig om då jag och mina kompisar stor grät,haha! iaf, den är mer än värd att se. /Amanda

jobbigt



Redo att dra ut snabbt med Johanna och Nathalie, men ändå dras jag lite till min säng och en film. Min hosta blir bara värre och värre och det verkar som förkyldningen är envis och vill stanna kvar! Lustigt att exakt ett årsen var jag också sjuk..jobbigt val, riskera att bli ännu sjukare eller ligga i sängen och försöka bli frisk?

spring break is coming to an end..


longa dagar i solen.. imorgon ar sista dagen av spring break, sen ar det tilbaka till skolan. Nu ska jag till sim traning!

felicia och jag



Nu drar jag till Olofsbo över natten, vi hörs imon!

RSS 2.0