3




jag har aldrig nämnt att jag är den sämsta på att packa,eller?



SANT. Ska vara borta över helgen inklusive fredagen, och nu är jag i farten igen, alla kläder i min garderob åker ner i min lilla lilla väska....fan det började perfekt som på bilden men nu är det för mycket..som vanligt. ÅH. haha nu fick jag ett stort problem vad ska jag ta ut?

-

Packar packar packar......


22:36

I brist på bilder och annat blir detta ett inlägg med bara text . Vi kan börja med att säga att jag och min syster har ett ''projekt'' vi håller på med som snart kommer visas i bloggen, och vi hoppas att alla ni kommer ''delta'' i det. Sen kan jag säga att min plånbok kommer blir några hundralappar fattigare och tunnare då den klänningen jag har väntat på så länge äntligen finns i min storlek och är på rea ++++++ på det! Nu är det snart midsommar och det känns fortfarande inte som att sommaren riktigt har kommit igång än solen går i moln och tom. försvinner så fort den kommer ut..okej inte riktigt så är det. Nu när det är lov och sommar osv. känns det ju halvt som att bloggen försvinner åt sidan men vi ska försöka så gott som möjligt att få igång den extra mycket, men ni borde vara ute i solen (om den nu är ute) och njuta ändå istället för att sitta fastklistrade vid era datorer!;) Nu ska jag klistra fast mig vid min dator (haha) och kolla på pretty little liars..Vi hörs imorgon med uppdatering! PUSSSSSSSssss

Baby, you and I are just two more lonely people Who gave up the fight



repeat. Haft en väldigt bra dag idag. Ni med hoppas jag. Vi hörs mer imorgon. Nu ska jag låta mina ögon vila av att titta på en film.Sleep tight.

take me along



Nu drar jag vidare till Johanna, bikinin är på, boken är med musiken är laddad och trötta jag är på toppen humör vi hörs lite senare, kom ihåg njut av solen!

2010









Gå barbent.Ligga i solen.Somna med ljuset.Vakna med ljuset.Känna lukten av gräs.Se solen skina.Känna solen. Skratta tills luften tar slut.Sova ut.Drömma.Bada.Hav.Ljus.Regnbåge.Jordgubbar.Strand.Sannd. Iskalltvatten.Nättersomaldrigtarslut.Klänningar.Läsa.Musik.Kärlek.Skratt.Leva.Blå himmel.Ochsåmycketmer.Sommar.

nu ropar solen på mig, adios!





11:20



nu springer jag snart till bussen, blir en sväng till stan idag! vi hörs med en hel bild senare, ha en bra dag.kissesssssssssssssss

FINALLY, nu luktar det lite mer sommar!


nitar - 39:50 kr


klockrent.

Jag vill att allt ska kännas självklart. Jag vill räkna dina fräknar. Jag vill krama dig. Jag vill älska dig. Jag vill skratta med dig. Jag vill leva livet. Jag vill cykla med dig. Jag vill sitta på en bänk med dig. Jag vill skapa minnen med dig. Jag vill att du ska finnas.


härifrån.

Söndag 20 juni 2010


solen var ute regnet öste ner och denna stora feta underbara regnbågen visade sig nyss.





Well it’s good to hear your voice I hope you’re doing fine And if you ever wonder I’m lonely here tonight



15juni2010





detta är kärlek, att sitta i parken med mina två fina vänner, äta subway(jaaaaaaa!!!!!!!!!!!) och blunda när Nora tar kort på mig så jag ser ut som jag vet inte vad haha(bild2). Solen lyser och värmen har äntligen kommit till lilla Borran..nu börjar det kännas lite mer i kroppen att det är sommar!

Säljes: oanvända nya Levis 501 shorts




Tjena alla fina läsare, hoppas ni mår bra och allt rullar på även om regnet kanske faller ner i eran stad!
Jag säljer nu mina helt nya oanvända Levis 501 pga storleks fel.

Pris:400kr inklusive frakt
Storlet: XS-S (dom var lika stora som S i affären...)
Och somsagt dom är helt nya, grymt fina och jag tror att ägaren av dessa kommer vara mer än nöjd!
Om någon är intresserad får ni mer än gärna kommentera inlägget eller emaila mig via: [email protected]

ps. Färgen på shortsen är mellan blå bilden visar dock inte exakt rätt färg men sanningen är att dom är grymt snygga! haha allt blev så grymt nu!

update

nu när min fin fina syster är hemma är det ju ingen poäng med att blogga för mig, men för amanda vet jag att hon ska fortsätta...tror jag. haha men för mig är det fortfarande tveksamt vi får se hur det blir med det än så länge njuuuuuuuuuuuuuut av sommarlovet!

with or without you - u2


23:09



gaaaaah vad sugen jag blir på rosa docs när jag ser denna bilden!.

på tal om annat kom jag nyss hem från två underbara prickar, har haft det riktigt bra faktiskt trots det dåliga vädret, positiva sidan är att regnet är hyffsat mysigt när man är inne! nu ska jag krypa in i sängen och äntligen sova, det kan mitt huvud behöva. pusss

grått grått grått grått och grått!



jag går jämt och ständigt runt och hoppas på att vädret ska bli bättre att alla moln ska bli blåa och att solen ska lysa upp Borås, men igen och igen blir jag besviken. Efter att ha suttit och skrubbat bort målafärg i femtio minuter non-stop gör min tumme ont och mitt huvud som alltid värker, värker nu med. Fan att det är så mycket problem nu, jag borde egentligen vara skit glad och skutta runt men det är ju riktigt svårt när det inte ens finns någon sommar känsla i mig eller Borås, men ändå om två dagar är det sommarlov tio hela veckor av att bara sova ut, gå och lägga sig sent, äta gott, ligga i solen och ta det lugnt...........det känns faktiskt bra. Nu ska jag skutta över till min favorit granne!

ps. bilden ser så sjukt rolig ut, haha vart är halsen..titt ut

you make me smile like the sun, forget how to breath




städat klart nu.............ÄNTLIGEN!

regnregnregnregn

Regnet öser ner här i lilla borås och mitt humör är lika grått som himlen. Nu måste jag tvinga mig själv att städa och sedan ska jag njuta av att det är sista veckan innan lovet och att jag har absolut inget plugg..det låter ganska bra i mina öron....bara vädret som tynger ner allt! nu ska jag ta tag i städningen!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm



härligt att man kan gå och lägga sig på en söndag kväll och vara på hyffsat bra humör. Bara några dagar kvar nu sen kommer det efterlängtade sommarlovet känns så grymt konstigt men härligt! Förövrigt är bilden ovan nån dag gammal och överdrivet glad, (måste ha varit på riktigt bra humör den dagen!) men i brist på andra bilder får det bli denna. Idag ska jag försöka lägga huvudet på kudden ganska tidigt men det återstår att se. So sleep tight!

wheeeoo!

Gissa vad min pojkvänn kom över med i går, en ipod touch till mig! och ikväll ska jag ha en stor fest. Bara två dagar kvar i californien..

AA




Tack vare min fina mamma hänger denna klänningen nu äntligen i min garderob!!

söndag

blooooooooggaaaaaaaaaaaaaaaar när jag sitter vid datan igen i kväll nu ska jag ut i det fina vädret


+++++++++++++++++++++++poäng



göttttttt att det är sol och inga moln ute varje dag nu !

EDIT: det söndriga på armen var inte meningen det är resultatet av att tröj/klänningen har åkt ner på min arm för mycket!

I remember when you lost your head, Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful




Denna dagen har varit riktigt bra, det kan nog bero på vädret som har varit helt otroligt, haha. Solen har lyst hela dagen och det har varit så varmt att jag knappt har kunnat gå runt i klänning...då kära vänner är det varmt! Förövrigt hade jag på mig min favorit klänning och min nya favorit kavaj som var hur skön som helst..dock åkte den av hela dagen eftersom värmen, men det är härligt ju! nu ska jag pysa in i duschen och tvätta av allt svett, haha. Loveeeeeeeeeeeeeee!

SOOON

ska traska ut snabbt sedan kommer nån bild!

later


hör av mig imorgon nu har jag ingen inspiration eller energi att blogga en massa skit. ha det braaaaaaaaaaaa

RSS 2.0