fööörkyld



Exakt där ligger jag nerbäddad just nu. Jag hostar, snorar(?) och nyser, hela tiden. Fan för förkyldning!

ring ring ring

friends. nu for ni passa po att ringa do jag har lov. so ring efter 6 varje dag tills ni gor och lagger er, so borde jag nog svara :)

frozen Youghurt



med min kamera sonder, blir bilderna lite trokigare.. idag har jag "been craving" frysen youghurt, men ist. for det, blev det solning och simtraning. Jag satt och pratade med nogon om Cheerleading idag, vilket fick mig att inse att jag aldrig bestellde mina bilder. so matilda, pominn mig om att go och bestella dom nesta vecka nar skolan borjar igen./Amanda

The runaways.



whooo. vilken bra film! först av allt, Jag älskade Dokta Fannings kläder i filmen, och för det andra. musiken! två tummar upp. om ni inte sett den, se den! /A

Whiskey in the jar - Thin Lizzy


Lite regn, vind och grå himmel möttes jag med när jag gick ut imorse, men dagen rullade på bara bra! Nu funderar jag på att göra en kopp te till min hals som börjar göra ont, men som vanligt blir saker aldrig av när jag ska göra det. Jag känner att mitt humör börjar bli lite bättre och det menas med roligare uppdatering. Men som läget är nu, är jag sten trött och jag ska krypa ner framför gossip girl eller liknande. OCH bilden är en lite gammal, mycket trött i ögonen och hela kroppen bild, men den får duga för idag!

hjälp!




vet någon av er söta läsare vart man kan hitta fina maxi klänningar aka. lång klänningar? tacksam för svar!! /matilda  

UPDT. buuu,kom igen vet ni vart man kan hitta en klänning hjota till!!


vi hörs!



Exakt så känner jag..blir mer bloggning imorgon eller framöver pga. personliga anledningar som jag vet att du förstår Amanda! Ligger nerbäddad i Johannas säng för tillfället och har inga planer på att flytta mig tills lite senare.

Så passa på att njuta av MUSIKEN och lördags kvällen!


California.


aaaaah! sol,sol, sol, sol BREND! Dagen invigdes av en joggingtur med rania,Kayla och Regine. och slutades po hennes baksida der vi hade en frukost picknick,sedan treffade vi alla baseball players,var hoss Kayla, okte till the sport center och spelade baskt med grabbarna. Och kvellen avslutas hemma hoss mark! aahh what a great day!

Forever21.


solglasogon - forever 21
topp - Forever 21
jeans shorts - Target
klocka - Michael Kors

Torsdag 21:06



En bild från förra veckan eller något, jag är fullt medveten om att den är riktigt...blä men bättre än ett bild löst inlägg!

Ville bara slänga in att det äntligen börjar bli vår, solen lyste idag och det var varmt..tillräckligt varmt för att jag fick minnen av sommar dagarna! Blev en jogging runda med min otroligt bra pappa med, och nu ska jag äntligen lägga mig i min säng och kolla på cougar town.

L.A .


Angeles var som vanligt, underbart! tyvärr han vi inte med någon shopping.. vilket jag faktiskt inte ens brydde mig om då vi hade det super roligt. Disney land och california adventure. plus, i L.A är solen alltid ute, och det var så varmt och skönt. tyvärr gick min kamera sönder :(FAN!

Jag var bara inte gjord för dessa dar



Just nu sitter jag och lyssnar på musik, min spanska ropar på mig något som måste bli gjort så blir det åter igen plugg, fyfan. AMANDA JAG SAKNAR DIG!

Chanel 505


som ni ser är jag verkligen ingen mästare på att måla naglar, men det får bli som det blir!
Nya ''it'' nagellacket från chanel, är lite nougat färgat och det var helt klart fint!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa..sov gott!

23 mars, 15:42





Egentligen inget som är värt att vara med på bild, men alla inlägg blir ju utan bilder så det känndes lite nödvändigt (anledning till att det blev webcam bilder är för att min kamera har noll batteri och jag orkar inte leta efter laddaren!) AMANDA hälsade till mig imorse att hon aldrig har tid att blogga men att hon ska försöka få lite mer tid, hon har ju spring break i solen klart man inte vill sitta vid datan då! För min del så är ju vädret tråkigt, det har regnat och blåser men det är la ännu ett tecken på att våren är på väg! Jag har en hel hög med läxor som behöver göras så jag ska trippa ner till köket och göra mat sedan blir det plugg för fullt! ´

ha det bra!

kolla om det går att mobil Blogga!

kolla om det går att mobil Blogga!


heyy



gammal ful bild, men jag har absolut inget ork att ta någon ny och denna låg i arkivet.
Amanda, jag orkade inte logga in och blogga igår. Men jag ville säga grattis till dig och Mark, två hela år ni är helt klart otroligt bra tillsammans! Jag hoppas att du har det bra speciellt när jag fick reda på att du skulle åka till L.A gud, så kul! som tur är börjar snön gå bort tror jag, då blir det vår! Det är ju söndag nu, slapp dagen och det är exakt det som händer för mig. Jag ligger halv död i min säng och lyssnar på musik. Snart ska jag upp och börja plugga och sånt tråkigt..det är dels det söndagar är till för. Jag saknar dig, vi hörs snart!

Spring break!


.. sista dagen av skolan, 25 grader varmt och strolande sol. Hela skolan gick runt i klänning eller kjol. skoldagen avslutades med skippning av sista 2 lektionerna, Emauel körde mig och han till stranden och vi kollade på vågorna, surfarna! . Nu är allt packat och klart, om en timma tar jag av till Los Angeles för helgen med Mark och hans familj :), LATER!


mmmmmmmm

heeeelg! njut av det. det ska jag, vi börjar med thai mat!


Thank you !

ville bara tacka alla som har önskat mig en bra födelsedag idag ! :). det gjorde mig så himla glad när person efter person ringde, skrev på hemsidor m.m från sverige. och till alla er som ringde, GUD! antingen var jag på lektion ( som när linnea ringde och jag svarade men kunde inte säga något utan att låte helt knäpp då jag hade viskat i svenska.) och matilda, rektorn åg mig med min mobil och vi får inte ha framme dom under rasten. ugh ! men ni ska veta att det gjore mig jätte glad, älskar er!

min vecka är hur busy som hellst, så uppdatering kommer kanske i morgon då de flesta prov är över!  wish me luck :)

lalala



Bättre bild på kjolen blev det inte då jag inte orkade så framför kameran och försöka se bra ut. Är både trött och hungrig just nu. På tal om det mamma måste komma hem nu så jag får pannkakor...vi hörs!

GRATTIS,GRATTIS,GRATTIS!


Åh, min syrra 17. Det är fan otroligt. Du är den bästa, jag vet inte ens hur jag skulle kunna förklara hur bra du är Amanda. Du är som pappa, du bryr dig om andra, du tar andra före dig och du är så god hjärtad (jag har ingen som helst aning om det finns något som heter så!) Du är värd bara det bästa, inget mer. Även om vi är så långt bort ifrån varandra är du en av dom få bästa i mitt liv, och det känns som du är rätt här vid mig. Jag har alltid önskat och kommer alltid önska att jag va som du. Va så vacker, ha sån personlighet, våga allt och mest av allt veta att men är en sån jäkla bra person! Du har funnits för mig igenom allt. Du klarar allt. Amanda, jag avgudar dig.

Du är världsbäst och jag älskar dig!

PS. MASSA TUSEN KRAMAR FRÅN HELA FAMILJEN, VI ÖNSKAR DIG ALLA EN BRA FÖDELSEDAG. DU ÄR SAKNAD.

VI ÄLSKAR DIG!

kärlek



min nya kärlek från topshop, bättre bild kommer då jag tror att den åker på imorgon för att fira att min underbara syster fyller år!

Dålig uppdatering både från mitt håll och mitt syster. Vi båda har anledningar som är bra, så ni får ursäkta. Har absolut inget vettigt att skriva och det känns väligt meningslöst så vi hörs imorgon om inte tidigare!

Ha det bra, riktigt bra i solen och kylan!/M.

är i

stockholm, med det..vi hörs på tisdag!

saknar dig syrran!


såja

Klart som fan att vi bloggar för varandra, och egentligen bryr jag mig inte om kommentarer men kommentarer ger ju ett extra litet push för att blogga.

Amanda, jag har legat hemma i två dagar nu. Mat förgiftning som nu våra föräldrar tror att det är. Mår bättre nu, som tur är och idag blir det nog en fika på stan med mamma. Jag är så grymt avundsjuk på dig, jag skulle göra allt för att komma bort ifrån sverige och snön. Jag är också grymt glad för din skull, fyfan vad härligt att du har hittat något du gillar!

nu ropar mamma på mig, jag måste hoppa in i duschen innan vi åker och fikar med sussi..haha jag med dom?

Aja, vi hörs snart igen. Jag älskar dej amanda!

My very first swim meet.






inte så snygga, men det är så otroligt roligt!alla i vårat skollag är beyond super snälla, och jag ser fram emot varje träning och tävling. AH det gör mig så lycklig! en vecka har knappt gått och jag har redan fått en fin tanline ;).  love it!

a new kind of love.


sprang in i denna på marshall. matilda&mamma, ni vet hur bra den affären kan vara ;).

först av allt. Matilda, jag håller med. kommentarerna ger en suget av att blogga, speciellt då man har är jäkligt busy schedule. men jag kommer fortsätta att blogga. till dig&familjen plus alla mina kära vänner. vilket påminnde mig. JUSTIN du ringde en perfekt tid .men jag hade haft en simtävling , så jag var i en död sömn. i helgen kan du ringa på din sena eftermiddag/kväll för då är jag vaken :) .

matilda, blogga blogga blogga. jag älsakr att läsa dina inlägg. det får avståndet att kännas en liten bit kortare. och tiden går lite, lite fortare. jag älskar dig! pretty please, for me (puppy face)  

till josie, nej. det är denna bloggen jag kommer blogga från nu. inte Amandacali längre :)

tråkigt

ingen lust att blogga då vi aldrig får kommentarer. vi hörs.

Last Spring.


idag var det varmt,yay! men blåsigt. förhoppningsvis blir det varmare i morgon, jag känner den Kaliforniska våren på väg. goodnight! /A.<3

These boots..


japp, idag städade jag mitt rum, i mina vintage boots. Min kropp är super trött från simningen idag och imorgon har jag min första tävling, men är jag verkligen redo, efter två träningar? hmm jag vet inte riktigt om jag vågar simma imorgon eller inte. vi får se. klockan är halv 8 och jag känner mig redan för att sova. lite mera läxor sedan är det dags, to hit the pillow. //Amanda.

99kr



Stora, tunga (RIKTIGT TUNGA!) och perfekta.

Make a memory



Gah, det är helt underbart av att vakna och se solen ute. Nu snart ska jag och min vän Nora ner till stan, mest för att äta en underbar kyckling sallad. Nu ska jag öppna mitt fönster, sätta på hög musik och börja plocka iordning lite.

sweetest dreams.



so,Jag bestemmde mig for att gora bode simmning och dansa! so idag var jag po min forsta sim traning. det var en HORD trening, inget som jag ar van vid lengre do jag har gott och blivigt en Chillare. men det var so herligt! jag kunde verkligen kenna hur mina muskler trenades medan sol strolarna treffade min hud. ni vet, do huden bara glenser av vatten dropparna. ah! so skont det kenns nu. fatta vilken skon somn jag kommer fo inatt.
swim safe, people. /Amanda.

J'aime La Moss




from an older vouge issue, that I can't get enough of!

matilda om ditt inlegg, gud vad jag saknar dig.
Du var so liten nar vi flyttade hit, aw so sot!
love you. //Amanda


.....




Det är helt galet hur två och ett halvt år kan förändra en person så mycket. Från att vara en liten blyg tjej som inte vågade något till en uttåtriktad stor tjej som vågar det mesta. Jag kommer ihåg hur det va att vakna upp i mitt rum, hur det va att gå till skolan. Alla känslor. Hur annorlunda det va där. Hur man blev accepterad hur man än va. Den där underbara känslan av att man äntligen hade kommit till rätta. Dom där första dagarna då allt va helt nytt. Jag kommer ihåg dom första dagarna jag skaffade nya vänner. Den första gången vi åkte till san fran, LA, san diego ect. När jag tänker tillbaks kommer jag ihåg hur svårt det var, jag visste inte språket och somsagt va ja en liten blyg tjej. Men med tiden förändrades allt. Jag fick mina bästa vänner som jag spenderade dag in och dag ut med. Det är otroligt att man kan lyssna på en låt och massa minnen kommer fram.Hur svårt det va när vänner flyttade, och när vi flyttade. När man dagarna närmade sig. När vi stod där och sa hejdå till huset, området, vännerna, minnerna, tiderna vi hade fått uppleva i Californien. Jag vet inte varför. Varför jag sitter och skriver detta men förhoppningsvis så väcker det känslor för dig med Amanda.

Jag önskar att alla ni hade fått uppleva domma åren vi fick, det va dom bästa, jobbigaste, roligaste, underbaraste, kärleksfullaste, och obeskrivligaste (om det hade funnnits ett sådant ord) dagarna, veckorna, månaderna, åren jag någonsin har varit med om.

03.08.10


Ehfan amanda jag tror vi borde fixa till detta om vi vill fortsätta blogga, haha. kass uppdatering eller vad?
(OCH det kommer mer roligare bilder osv...)

Det är iallafall strålande solsken och inte minusgrader ute, kanske börjar våren komma ändå!

Idag traskade jag bara runt i skolan i svarta jeans, rolling stones tröja en grå hoodie, jeansväst och mina docs. Kände att det va sådär onödigt att visa. Nu ligger jag i en nybäddad säng och njuter av att se solen lysa igenom mitt fönster. Tror att det kanske blir en powernap innan min dans ikväll.

tillbaks till musik.

Dr.Martens



En ap ful bild som inte alls är rättvis då skorna är lite mer röda i verkligheten. Men Amanda du får iallafall en uppfattning!

Jag sitter just nu och halv sover, har tryckt i mig massivs med mat och nu låter inte sängen helt fel, det får bli en film!


like a dream come alive for the very first time


gammalt kort
nu har jag stått i ungefär två timmar i köket med min pappa. Mina fingrar luktar rödlök och en jäkla massa annat gott. nu ska jag ner och spendera lite tid med mina föäldrar och gäster!

perfectly blinded by you.


spirit day!..


..så självklart sportade jag min cheerleading jacka, som jag knappt har användt eftersom vi fick dom sent.  efter skolan tog jag beslutet att jag ska dansa:) och vi ska förmodligen uppvisa på skolan om 2 veckor. så då får ni se en video;). //Amanda

FREEEEEEEEDAG!!!





Jag är på toppen humör, det är helg och mina Dr.Martens står just nu brevid mina andra skor.. fy vilken härlig kännsla. nu ska jag snart trippa ner till johanna där jag kommer spendera natten! vi hörs, och amanda du ska va glad med regn, det är kallt som jag vet inte vad här(!!!!!!!!!!)

Passion.




fredag imorgon, Alice in wonderland på bio,School rally. gnarly! //Amanda.

Carmel by the sea.





jag vill ha somma, sommar sommar! fast bilderna i snön ser så underbara ut mailda. men här regnar det bara,så jag vill ha sommar! och då kommer jag hem också :). //Amanda

Solen i ögonen




Det är ju så jäkla underbart när solen skiner och vinden blåser lite lätt! Nu är det bara snön som borde försvinna, likaså isen. Jag glider fram här i borås! Nu ska jag njuta lite av att inte ha några läxor..alls!

vi hörs vänner!/M.

military style.


idag har jag pluggat pluggat och pluggat. stannade till och med efter skolan med min chemistry teacher. so nu moste jag tilbaka till pluggandet for imorgon har jag 2 svora prov.
julia!:) jag fick ditt email. hinner inte svara idag men jag blev suuuuper glad!alskar dig!

--

Va nyss ute med fotbolls laget och sprang, nu-duschen!

Amanda, haha ta vad som känns bäst!:D

/M.


FEVER! ...



not fashion, not shopping. but sports fever! idag har jag baras kunnat täka på hur mycket jag saknar att träna! jag sprang inte cross country i år, inte heller fotboll. cheerleadingen fick mig att vilja dansa igen. och nu har en tjej på skolan startat en hip hop grupp, haken är att inga är vita och jag hatar att stå ut.blondast på skolan, plus jag känner dom inte heller. så jag har ett ultimatum. mina kompisar simmar för skolan, vilket menas en ful tanline( men ändå man blir iaf brun) men massa roliga personer.  så, dans eller simning??

Firebomb



ph1. stockholm, vinter. ph2. Hemma, sommar.


Denna vintern blev längre än väntad, snön faller fortfarande ner och vinterjackorna är fortfarande på. NU ligger jag och fryser i min säng, läxorna väntar på mig. Imorgon,onsdag och torsdag kommer jag slutare tidigare än vanligt, det är bara bra! nu måste jag ta tag i mina läxor, sen blir det dans. vi hörs!

PS! Till er som äger ett par av DR.MARTENS är skorna små eller stora i storleken, i vanliga fall har jag 36/37 vilken storlek är bäst då? skulle uppskatta svar:)


söndag i usa.


idag har jag hunnit med en snabbis på köpcentrat för att byta mina jeans som sprack förra veckan för nya, läst lite i solen .och kollat på filmer med sarah plus plugg!! jag är dödstrött och klockan är strax efter 4, bara. nu snart ska jag ta och städa mitt rum. yay? . /Amanda

RSS 2.0