Bild/2009


Min fina vän Johanna va nyss här, det blev lite mysigt med sparad tårta från kalaset och lite små prat. Nu beger jag mig till sängen för att kolla på film, vi hörs imorgon! förhoppningsvis har min fina syrra bloggat då tills dess!

Sov gott alla, och lite mer kommentarer tror jag vi förtjänar!;) /matilda.

Spetsklänningen




Äntligen.

kass updatering, mamma fyller år ju, släkt kalas med tårta och massa babblande ganska mysigt ändå!
Nu ska jag springa ner till köket och äta riktigt mäktiga kycklingspett!

/matilda.

ps. jag fick en fråga angående hur mycket pengar jag spenderar på kläder i månaden.. hm, helt ärligt det är ganska sällan jag köper kläder så det är la ganska varierande. Finns inget bättre svar än det, sorry!:)


Grattis po fodelsedagen!


idag fyller mamma or!grattis mamma jag alskar och tenker po dig, jag skickar till och med lite positiv healing;) jag blev jatte sur for jag tenkte legga up min favorit bild av henne men jag hittar den inte:(i gor kvall okte jag och mina kompisar ner till Cannery Row der vi koppte glass och vandrade po stranden under en full mone! det var jette mysigt (eftersom mitt inlagg var so trokigt googlade jag denna bilden fron stranden,haha!). idag har det regnat. borjade med sol men precis ner jag skulle surfa borjade det att regna och min lilla granne Ryan chickened out. nu er det lordags kvall och ikvell hender det inte so mycket just nu. so nu blir det tv med min pojkvenn. pusspuss matilda!
P.S grattis Tony.H po "fodelsedagen" du med! :)

/amanda.

Lars Winnerbäck


 
Idag åke jag och min fina vän Nora till stan en sväng, fick med mig en klänning och jeans som var väldigt nödvändiga. Nu sitter jag i Noras rum och Lars Winnerbäck spelas medans vi målar naglarna och fixar hennes kläder. Det är slask ute, men här inne med nora är det bara bra. vi hörs senare!


Matt


Matt turkost nagellack från urban outfitters 5 dollars.

Dagen har spenderats inne, slasket ute är inte så lockande. Det blev thai mat med mamma och lite halv sovande framför medium för min del. Nu halv ligger jag och kollar på någon ny tv serie, lite halv bra. Trött som vanligt och mindre stressad efter båda mina prov gick bra idag! Vi hörs imorgon!


huvudvärk och chai latte.


dear M. nu sitter jag "hemma" i the Highlands och är super trött. klockan är inte ens 8 ännu. så skönt om en kvart ska jag lägga mig i sängen och läsa:),förhoppningsvis går denna huvudvärk jag har iväg. jag har nämligen börjat gniga min käke igen, så huvudvärk nästan 24/7, buhh!. och imorgon slutar jag klockan 3 igen, tisdag onsdag torsdag har jag nämligen slutat kvart i 1. men nu är det dags till vardagen:(. men sen helg! . har du läst ut Sweet lies ennu? ne nu ska jag göra i ordning mig för sängen.
simma lungt, dvs.drunkna inte i snön.

älskar dig!
P.S, skriv en sån där grej på sidan om bloggen tuldis;)


Stressad


Fan vad jag bloggar åt din skull amanda! Joru, jag förstår dig och jag håller med. Snöade ännu mer idag, jäkligt jobbigt det är ruskigt svårt att komma fram till ställen och man fryser till is! Nu ska jag måla om mina naglar(jag målade ju dom i usa, det är fortfarande kvar typ? haha) Sedan blir det lite mer plugg, prov imorgon!

det får la bli roligare uppdatering imorgon eftersom jag nu sitter super stressad, ha det bra syster Iheartyou.


San Fransisco fever



bild: med pappa, Union Square, SF.en aning leskigt nar man ar 32 voningar upp i en glas hiss. coolt eller hur!!

hmm, nu ar jag hemma hoss mark. efter att ha firat Candice (tjejen jag bor hoss) 16  ors dag. jag tycker precis samma som du. Jag har inte varit lika lycklig som jag var nar ni var har i over snart 2 or. anda sedan vi flyttade hem till Californien. jag onskar att vi kunde bo har igen, hela familj dvs. ugh! nu forstor du sakert hur jag har kannt mig har ibland, varje dag blir jag pomind om hur bra det var for 2 or sedan. men det ar bara att sleppa taget och leva i nutiden,haha. ja,det ar fan dags!
love you, matilda.

Seaside







Vakna till solen, kunna gå i bara en tröja klockan 10 på kvällen, få se min syster spendera tid med sin kärlek, kunna gå ner till stranden, gå runt i klänning utan att frysa, ligga ute i solen och läsa, somna med ett leende på läpparna. Ja, det är inte så svårt att sakna stället som jag trivs bäst i.

Blogg.se dödar kvaliten på bilderna, plus jag börjar bli som min underbara far, lägger up massa bilder på vågor!

nu blir det plugg för min del, mer bloggning imorgon!

jag älskar dej amanda

so naive.


Dear tuld
,;)
nu har jag pluggat matte i ca.2½ timmar,no lie! men det kändes som en halvtimma. gud så sönt när matte är roligt! mm,jag funderar på att åka hem nu snart hela tidentill Sverige altså. men det är lättare sagt än gjort. jag har det ändå bra här. det känns bara så himla tomt utan min familj. det är inte det samma. gud då, idag lilla matilda så sprack mina svarta jeans. tack o lov upptäckte jag detta innan jag gick ut för rast,haha gud hela min skinka visades . som tur var hade jag med mig extra jeans, vilket jag aldrig annars har, snacka om ödet, in a weird way. right? så iaf, dagens blir utan ben då jag inte alls matchade efter second period(andra lektionen).
nu ska jag till min boyfriend, ha en bra dag syrran! love you.


Little house






Som vanligt så sitter jag och fryser, massa läxor väntar på mig och jag är jätte trött.

Jag tycker personligen att du ska komma hem så fort som möjligt, men då är jag självisk och bara tänker på mig själv..bara för det är svårt utan dig. Men spendera tid med din kille, ta vara av tiden ni har.
nu måste jag plugga lite, jag tror det får bli framför secret life , jag måste ju komma ikapp dig och mark! haha
lägg upp en dagens imon, så gör jag med det! jag tror det är bra att vi startade en blogg tillsammans, den blir ju uppdaterad bra!

Vi hörs. Hälsa Mark. Jag älskar dej.

<3

Dear sissy, jag forstor precis hur du kanner dig, for jag fattar inte hur jag orkade med skolan forra oret, och detta oret ar jag sloare en nogonsin!mitt providag gick inte so bra, vilket inte ar so konstigt do mina tankar var po helt andra stallen.. men som tur ar slutar jag kvart i 1 dom kommande 3 dagarna.  men so ska det rgena igen. nu ar jag hemma hoss Mark, har precis kollat po Secret life och tankte lasa lite innan jag lagger huvudet po kudden for att nana. ojj vad kallt! jag vet inte om jag hade klarat av kylan. jag har blivit so bekvam av mig att jag inte klarar av att frysa! designen ar bra. imorgon kanske jag lagger upp en dagens, speciellt eftersom det inte blev nogon bild idag! jag funderar fortfarande om nar jag ska komma hem till Sverige, om inte i borjan av Juni blir det tidigare, hmmm..

love you!sweet dreams

.



Dear Amanda, musik spelas och jag sitter och fryser ny duschad och i mina pink mys byxor. Skolan dödade mig idag, jag vet inte hur jag har klarat mig där innan. På ett sätt fick resan till Cali mig lyckligare men endå ledsnare. Åh, jag önskar att vi bara kunde spola tillbaks tiden i tre år eller vad det nu är och börja om på nytt där, i mina öron låter det ganska underbart. Det måste va något med våran familj huh? en vecka sol med oss fick du iallafall! Fast desutom tror jag att det är bättre med regn än snö, det är bara kallt nu..hörde att det skulle bli -20 grader i veckan?!?
dom låtarna, dom bästa enligt mig med. Får mig o tänka på dig. Jag vet inte hur vi ska göra med designen, blir det bra så här? Förresten, vi får nog dra igång med lite outfits och sånt skit med, eller vad säger du?

nu ska jag börja plocka mina kläder som ligger på min säng..igen!

Jag älskar dej.

ps..när är det du kommer hem nu då?

ps2. Jag ska fixa bilder/bilden på sidan imorgon!

Dear Matilda,


gud vad skönt det låter med snö! Ni måste ha magi,för veckorna innan ni kom regnade det konstant här och när ni kom blev det riktigt varm och skönt, riktigt California weather. men nu när ni har åkt  hem har det börjat regna igen. suck! nu sitter jag i mitt rum på Peninsula point drive, klädd i trasiga mjukisbyxor, min lady gaga concär tröja,håret uppe i en flötig bun, ja som sagt behöver jag en lång dusch! Jag har nu fixat de bästa låtarna från Dear John's soundtrack (http://dearjohnsoundtrack.com/), Moon och paperweight spelas om och om igen,och Marabou daim choklad är proppat i min mun, literally. . Jag lyckas också plugga mitt i detta, Chemistry provet är imorgon, en lektion som jag har mitt första IG i. men detta beror bara på att jag inte har brytt mig så mycket detta året, något jag aldrig har gjort innan. så nu i slut ändan är det väll bara att ta i och börja om igen, eller vad tycker du syrran?. ne nu får jag allt ta och duscha.

love (you) always, din syster

P.S vi måste också komma fram till vilken storlek vi ska ha på bilderna, vad tycker du?(nu körde jag 600)


Dear Amanda,



Resan gick bara bra, nu sitter jag i mitt rum med tusen meter snö utanför, nästan. Jag saknar dig, jätte mycket. Det är konstigt nog svårt att va här i Sverige..det känns inte bra. Men jag får hålla ut, försöka klara mig iaf. tills du kommer hem igen. Alla kläder är inpackade i min garderob nu och så fort jag öppnar den känner jag din lukt det är konstigt va? Mina ögon är halvt stängda men ''reglerna'' är att jag inte kan sova än, då kommer jag inte komma in i svenska tiden. Nu ska jag städa upp alla kläder som jag slängde på min säng för jag vet inte 4 timmar sen?

Love (you) always, din syster.

ps. designen, den ska fixas..jätte snart. Imorgon!

welcome home

Dear matilda.
ni kommer nu att anlanda till Sverige om nogra timmar.. jag mor jatte doligt av att ni har okt hem, men med tiden blir det vall battre. jag hoppas ni hade en bra resa hem. alskar er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0