my heart beats for love



Som det trogna miley fan.et jag var när jag var 9-11 år måste jag säga att denna låten ger mig en riktigt go känsla, jag blir glad i hela kroppen hennes energi ger mig en sån go kick kärleken sprids verkligen. Fan heller, denna låten är riktigt bra.

I MISS..


..den amerikanska fotbolls säsongen. Cheera på fotbolls laget och pojkvännen varje fredag kväll,:(. Och jag kommer inte vara här i Höst då den är på gång igen, och då spelar mark college boll. .Det är tråkigt med sverige, att man inte har skollag..
iaf, sorry för den dåliga uppdatering från min del, men jag har en vecka kvar i Californien, plus slutprov då det rullar ner till de sista dagarna i skolan. Så att sitta vid datorn har inte varigt min första prioritering.

den långa vita




hänger i min garderob och väntar på att bli använd...!!!!

*



sööööööööööööööndag

Gött som fan att vakna upp jämte nathalie och att solen lyser in igenom fönstret, nu blev jag på glatt humör att det inte ens känns så jäkla jobbigt att städa mitt rum, boyaaaaaaa. hör av mig seeeenare!

--------+++++++



Efter en lång seg och jobbig ser sängen helt otroligt bra ut. Vädret har varit dåligt hela veckan, jag har varit trött hela veckan och det har varit en massa plugg allt det tas ju självklart före bloggen och det är ju tråkigt. Nästa vecka ser det ut som att himlen ska bli blå åtminstonde någon dag och temperaturen ska höjas, plus för det! Och det blir en riktigt go vecka då jag slutar tidigt varje dag! ännu mer plus poäng för det! Nu ska jag ta och lägga mig och njuta av att det är fredag, imorgon kanske det blir roligare uppdatering. Plus jag tänkte att jag och min syrra kunde köra en lite kenza stil med något som '' ur min garderob'' haha, bara så det blir mer uppdateringar. låter bra eller dåligt..? nejfan hur yay låter inte det!

WAKEY!WAKEY!


Egentligen ville jag lagt upp detta klippet, men det gick tyvärr inte. Kärlek till denna låten, denna snubben och OTH.

haha Amanda, inte mycket än.. men jag var i ett stort behov av ett bord så jag snodde ditt eftersom du inte är hemma, vad har bordet i ditt rum för nytta?;) Nu hoppar jag in duschen..och du amanda, istället för att läsa bloggen och klaga BLOGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

just nu



sitter jag här och fixar och skit, är på sjukt dåligt humör men detta får mig på lite bättre.

Take me I'm alive never was a girl with a wicked mind but everything looks better when sun goes down



sten seriös pose vaa, och dom fina svarta ringarna under mina ögon sömnproblem!!!.. Väderprognosen hade fel idag igen. Skulle bli regn och skit men istället lyste solen och värmen var på! Har spenderat dagen med den bästa, och haft det allmänt bra på en studie dag imorgon blir det skola igen efter en vecka i spaninen,det svider. Något som läker mina sår är att det snart är sommarlov! Det är bara att leva på nu.....GAAAH. Nu ska jag gå ner och kolla om jag har lite mat skills, next up PANNKAKOR!

i bet you look good on the dancefloor


fin fina Jasmine på fiket

söta Jossan

Fanny, en riktig goding!

Denna bjuder jag verkligen på, haha.

Sedan drog vi vidare till parken och satt på våra jackor i solen.

riktigt seriös...

Och här är min absolut närmaste vän, Nathalie. Den bruden är riktigt jvla fin!

Vilken härlig dag jag har haft, vädret har varit toppen och jag har spenderat dagen med fyra goa och fina tjejer! Vi började med tant grön och en massa paj och annat sedan blev det att ligga i solen med musik tillslut gick vi en väldigt lång väg i värmen till en fotbolls match. Nu ska jag börja packa upp alla mina kläder, det jag fortfarande inte gjort sedan jag kommit hem. Peace!

Carmel by the sea


sista veckorna av skolan rullar ner. Vilket betyder, extra mycket skol arbete. jag har frågor som jag ska svara på imorgon:). I fredags sket vi i skolan, jag rania och stacey. istället körde vi till Carmel där vi spenderade dagen på stranden. så mysigt:), eftr det fick jag vara en av "the judges" för Monterey highschool cheerleading try out. det var också en ABC fest på kvällen, anything but clothes, men istället klistrade vi oss framför tv:n och körde en hemma kväll.

PALMA



Efter en jvligt bra vecka blir det att åka hem till Sverige igen. Det känns jätte skönt att ha spenderat en vecka här med massa sol, mat och baaaaad! Är hemma runt två halv tre inatt så vi hörs imorgon bitti, framöver blir det la lite mer vanlig uppdatering ska även tvinga min syster att börja uppdatera lite mer! Tills nästa gång, ha det bra!

nathalie



Den jag saknar oerhört mycket just nu är min så jvla fina vän att det inte går att beskriva Nathalie, stenen i mitt öga, vattnet i mitt hav, solen på min himmel.. ja vad mer finns det? pulsen i mitt hjärta, haha. Att prata med henne på msn nyss gjorde hela min kväll. Nu blir det sömn imorgon är det en fullpackad dag in till Palma igen, denna gången får jag och min mor inte gå lika långt så vi försvinner bland allt vimmel.haha. Nana sött!

PROM





Prom var jätte roligt!en väldigt lyckad kväll:)


4more






Pappa, vi hörs via mail jag älsakar dig! Amanda, gud så avundsjuk jag är av det jag fick se såg du mer en fantastisk ut, jag hoppas du hade det bra! Läsare, Jag hoppas att ni har det ruskigt bra, jag har blivit en långkjol och en maxi klänning rikare, boooooooya!

Pre Prom


Min korsage och marks boutinniere . so excited

Little black


Hittade denna kjolen I en affär jag aldrig sett förut uppe i San Jose. Love it! /amanda

Twentyone


Kunde bara inte gå förbi dessa smycken då vi letade efter ett halsband för prom till Alexis från Forever21. letade också efter ett ugglehalsband till min kära moster, men hittade inget. så du får mitt Anna. Istället hittade jag en ugglering till mig,hehe. //Amanda


15maj






Startade dagen med en powerwalk (haha) till Palmanova om jag minns rätt, sen blev det träning på gym sjukt god frukost och bad i poooolen! nu ska jag snart sätta mig i skuggan och läsa. Hörde att ni också hade fint väder i sverige, härligt! AMANDA ha det jätte kul ikväll, njut och hälsa mark och alla andra jag älskar dej!

ps. andra bilden symboliserar att det är så jäkla härligt att kunna gå runt i shorts på kvällen!

MALLORCA!!!!!!!!!!!!!!!!!





Flyget gick skit bra, vädret är skit bra allt är skit bra! Det skulle egentligen varit regn med åska osv enligt väder prognosen men nu är det solsken och varmt, hur härligt är inte det? Skulle jätte gärna lägga upp mer bilder och skriva lite mer, men solen är väldigt lockande vi hörs ikväll! massa kramar från Mallorcaaaa!;)

OCH PAPPA VI FÅR INTE UPP DEN RÖDA VÄSKAN, HAHA MAMMAS LIV ÄR I DEN! RIIIIIIIIIING!


Idag


Har jag packat
skrattat
ätit jordgubbar
sagt hejdå till Nathalie (det var nog det sorligaste, haha!)
vaknat på en jäkla skön soffa
lyssnat på musik
och nu sitter jag här i mitt rum och väntar på att klockan ska slå halv elva, då jag har bestämt mig för att sova.


Så, nästa gång ni läser ett inlägg av mig är jag i Mallorca, ha det bra nu!


Prom Dress!

Klänningen som jag köppte från Lipsy London har äntligen kommit! Den är perfekt. bilder från Prom får ni se på söndag.. so excited!/Amanda

21:35 10 maj 2010 av Matilda



Oj hallå! Börjar verkligen bli glest med uppdatering och bilder men sommarlovet närmar sig och det är inte jätte mycket tid som spenderas vid datorn! mitt te tog precis slut och exakt nu spelas Pearl Jam igenom mina högtalare, kvällar är en jäkla bra tid på dagen! Har tyvärr inget spännande att dela med mig eller några bilder, men sånt kommer la lite mer med tiden framöver, haha då jag för tillfället är lite för lat att dra upp kameran! Detta blir ett meningslöst inlägg men jag tänkte dela med mig några ord till er alla. Det får bli lite bilder och skit imorgon, nu ska jag måla mina naglar (det är jag väldigt dålig med!) haha. Sleep tight

WANTED



Maxi kjol, riktigt (ursäkta mig) jävla snyggt!

20:43


Sitter med musik i öronen och kvälls solen som lyser igenom fönstret, det är ganska härligt ändå. Dagen blev spenderad på ett väldigt bra sätt, vi firade min bror med att baka muffinsar och sedan gick jag och Nathalie ut i ca. 2 timmar. Nu väntar jag helt seriöst på en ny vecka, har nästan inget ångest alls, det känns ruskigt bra! Det kan bero på att det är bara några dagar kvar tills jag åker och någon månad kvar tills min fina syster kommer hem, det stavar jag L Y C K A ! Mer än detta har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag hoppas ni har haft en grymt bra helg och är taggade (haha..) inför en ny vecka!

22:05




Det var omöjligt för mig att fångas på bild idag, men här är den!

.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

är man dum eller är man dum? jag har lyckats tappa bort mitt minneskort, fan! nu ska jag söka igenom hela huset!

smakprov



Ett litet ''smakprov'' på en (ursäkta mig!) jävligt fin klänning jag lyckades ta med mig hem för endast 175kr. Det får bli en bättre bild imorgon!

LA LA LA



NU GÅR EN TRÖTT OCH JÄTTE GLAD MATILDA OCH LÄGGER SIG! SLEEP TIGHT LOVERS!

sofis mode



jag såg att en av mina favorit klänningar som jag skrev om i ett inlägg (HÄR) var med i sofis mode. Jag är mer än nöjd med min klänning, köpte den i USA i Februari!

Way above the clouds and high above the stars through the unknown black holes




Inte något speciellt men det är onsdag och det känns som solen är ute lika snabbt som den gömmer sig bakom alla moln. Sitter med en jobbig huvudvärk och lite plugg, jag skjuter upp det lite och lägger mig ner, kollar på film och försöker bota min huvudvärk..sounds good!

Seaside swim team 2010




Efter 2 månader av simmning har vi nu kommit till den sista veckan av skolans sim säsong.. Vilket är jätte tråkigt! Jag är så himla glad att jag provade på simning,eftersom jag älskar vatten. Så om ni har chansen att börja i en ny sport som verkar rolig, TA DEN! det spelar verkligen ingen roll att du aldrig har gjort det innan, alla är nybörjare någon gång.


until we bleed


Lite halv dålig dag, mina nycklar tappades och med det cyklade jag och nathalie på en och samma cykel som inte bara är trög men riktigt jobbig med, plus i regnet och kylan till skolan och stan(ja, enligt nathalie såg jag ut som en legist(även om hon inte vet vad det är) solglasögon på en svart mössa min skinnjacka och docs!) , när vi äntligen hittade dom (JA! snacka om tur!) belönade vi oss med subway + en av deras livsgoda kakor. Nu sitter jag här med händerna ganska fulla med plugg och är trött efter en lång dag. Men efter detta inlägget om min och Nathalies mycket jobbiga och roliga resa säger jag godnatt och lovar roligare uppdateringar framöver!

hey soul sister!

 
 
 
 
 

Coming to an end.


Oj, jag insåg just att jag inte har bloggat på en evighet. Denna veckan är sista veckan av simning.:( Prom är om 3 veckor,och jag har äntligen hittat min klänning. Fast den är inte alls så "promig". men den känns perfekt! Det var ockå sista gången jag hade mitt internship på sjukhuset... Gud, det märks att sommaren närmar sig.

justin nozuka


Kärlek, alla hans låtar är klockrena - detta är en favorit acoustic veriason, haha det blev ett stort stav fel!

det får bli bättre med att uppdatera på helgerna, men åh solen sa hej idag och det blev en snabb fika i stan med Nathalie! Hur är läget för er alla? hoppas det är super! Nu fortsätter jag lyssna på Justin Nozuka och drömma mig iväg, sov gott!

NEEDTOBREATHE


RSS 2.0